Boogiefeszt 2021

Minden információ egy helyen az idei fesztiválról

Benne van a boogie a lábadban?

Idén is megnyitja kapuit hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja: a Boogiefeszt! A megszokott hangulat és fantasztikus program vár minden szórakozni vágyót.

Sztárvendég: Magyarország! A 13. Boogiefeszten kiváló hazai előadók, a műfaj jeles magyar képviselői gondoskodnak arról, hogy mindenkinek benne legyen a boogie a lábában. Számos izgalmas és különleges produkció érkezik Győrbe. A kétrészes Boogie Show előadásokon lesz szájharmonika-zongora duó, három zongora egyszerre a színpadon, dobpárbaj, pörgős szoknyák, virtuóz hangszerszólók, meglepetésvendégek, zenei bravúrok, boogie és woogie minden mennyiségben!

rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett műsor házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.

2021. december 2-3-4-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 13. Boogiefeszten!

szórakozásjókedvzenei bravúroknemzetközifesztiválvirtuóz hangszerszólókhumor

Helyszínek

A 13. Boogiefeszt fő eseményének a Richter-terem ad otthont. A pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, azaz teljes egészében egyforma előadást láthat pénteken és szombaton a közönség!

A fesztivál nyitó rendezvénye idén új helyszínen, a Rómer Házban kerül megrendezésre. Győr legismertebb zenei klubjában kerül megrendezésre a Boogie Christmas lemezbemutató koncert.

A Boogie Afterparty program az El Paso Táncstúdióban lesz, ahol nagy tánctér várja a szórakozni vágyókat. - ELMARAD

A Boogiefesztnek köszönhetően Győr a boogie woogie magyarországi fővárosává vált. A város számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a fesztiválra látogatóknak.
rolloverbeethoven.jpg
mamadontwant.jpg

Programok

A három napos fesztivál több izgalmas programot is kínál. Tekintse meg az összes programot ide kattintva!

Boogie Christmas lemezbemutató koncert: 2021. december 2.

Boogie Show: 2021. december 3. és 4.

Boogie Afterparty: 2021. december 4. - ELMARAD

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess a legfrissebb eseményekről és bejelentésekről!

Támogatóink