A fesztivál támogatói

Köszönjük a segítséget
Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a vállalkozásoknak, intézményeknek és magánszemélyeknek, akik évek óta segítik a Boogiefeszt sikeres megvalósítását. Egy ilyen nemzetközi színvonalú produkció megvalósítása jelentős anyagi forrást igényel, de kiváló reklámhordozó is egyben.

Ha Ön is szeretne partnerünk lenni, kattintson ide!

Fő támogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Együttműködő partnereink

A szervezők külön köszönetet mondanak a rendezvényt támogató magánszemélyeknek.

Legyen Ön is partnerünk!

A Boogiefeszt egy országosan egyedülálló produkció. Hazánk legnagyobb és máig egyetlen boogie woogie fesztiválja 2008-ban indult útjára Győrött, és már az első előadás kirobbanó sikert hozott. A produkció rendkívül rövid idő alatt egy nemzetközi színvonalú, több napos fesztivállá nőtte ki magát. A töretlen sikerű programsorozat valamennyi rendezvénye a kezdetektől fogva teltházas.
Egy ilyen nemzetközi színvonalú produkció megvalósítása jelentős anyagi forrást igényel, de kiváló reklámhordozó is egyben. A produkciót Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, számos neves vállalkozás, pénzintézet és magánszemély is támogatja, közülük többen évek óta rendszeresen segítik annak megvalósítását.

A kultúra támogatása kifizetődő, hiszen a fesztiválhoz kapcsolódó reklámok garantáltan eljutnak a megcélzott emberekhez és a nézők egy pozitív élményhez kapcsolják az Ön / Önök cégét.
Ha Ön is szeretne a Boogiefeszt támogatója lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kérem, támogatásukkal segítsenek abban, hogy folytathassam ezt az egyre népszerűbb hagyományt, és évről évre megrendezhessem a  Boogiefesztet. Úgy vélem, hogy szükségük van az embereknek olyan vidám, önfeledt és minőségi szórakozásra, melyet ez a produkció garantáltan biztosít.