Jegyvásárlás

Ne maradj le az idei fesztiálról!

Jegyek kaphatók a 13. Boogiefeszt rendezvényeire!

A fesztiválra belépők vásárolhatók a Jegymester hálózatán online, valamint a Richter-terem jegypénztárában személyesen. A csütörtöki Boogie Christmas lemezbemutató koncertre, a pénteki és szombati Boogie Show nagykoncertekre, valamint a szombati Boogie Afterparty eseményre kényelmesen vásárolhatsz online is jegyet.

Ha online vásárolnál belépőt:

Válassz rendezvényt és vásárold meg jegyedet online pár kattintással!
Image

Ha személyesen vennél jegyet:

A Richter-terem jegypénztárában (9021 Győr, Aradi vértanúk útja 16.) és a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross Gábor út 21.) nyitvatartási időben vásárolhatsz jegyet.

Információ a 2020-as előadásra megváltott jegyekről

A vírushelyzetre való tekintettel a 13. Boogiefeszt új időpontban kerül megrendezésre, mely 2021. december 2-3-4. Az eredetileg megvásárolt jegyek a 2021-es fesztivál rendezvényeire automatikusan érvényesek.

Azaz a péntekre megvett jegyek a 2021. december 3-i, a szombati jegyek pedig a december 4-i előadásokra lesznek érvényesek az adott helyekre. Ez a Boogie Show és Boogie Afterparty rendezvények belépőire is vonatkozik. A jegyeket a jegymester.hu oldalon való bejelentkezés után, a Személyes adatok - Saját vásárlások (-Mind) – Részletek - Utalvány/jegy megtekintése menüből lehet ismét kinyomtatni.

Kell-e védettségi igazolvány a rendezvényekre?

A jelenleg hatályos szabályok alapján a Boogie Christmas lemezbemutató koncertre és a Boogie Show előadásokra nem szükséges védettségi igazolvány.

A szombati Boogie Afterparty rendezvény csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával látogatható. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt ezen a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess a legfrissebb eseményekről és bejelentésekről!

Ne maradj le az idei Boogiefesztről!

Jegyek már kaphatók hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiváljára. A megszokott hangulat és fantasztikus program vár minden szórakozni vágyót.
2021. december 2-3-4-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.